ESTRENEM ELS PATIS OBERTS!!!!!


Benvolguts i benvolgudes famílies,

  A partir de l’experiència que vàrem viure l’any passat a la jornada del 3x3 de futbol en la què vam veure que molts alumnes de cursos superiors venien a gaudir d’un dissabte al matí al pati de l’escola, l’AMPA amb el beneplàcit de l’escola, ens hem proposat OBRIR EL PATI ELS DISSABTES.

 
Volem que el pati de l’escola sigui un lloc de reunió per als nostres fills. Que puguin jugar a futbol o basquet (hi hauran pilotes però també podeu portar les vostres) o senzillament vinguin a passar l’estona. En principi, aquesta idea està orientada a aquells alumnes que ja venen sols al cole però resta oberta a tots els alumnes.

Els dies que obrirem de moment el pati seran  el 14 de novembre, el 12 de desembre i el 16 de gener. Si l’afluència es bona, anirem ampliant. L’horari serà de 10:00 a 13:30.

 
No cal dir que els nens petits hauran d’estar acompanyats per alguna persona responsable d’ells ja que no volem que aquesta experiència sigui presa com si fos un xiquiparc. Els nens que vinguin sols, ni l’AMPA ni l’escola es fan responsables d’ells.

 
 
Rebeu una cordial salutació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Llistat d’establiments amb descomptes per a socis.